NIEUW : Honden gedragstherapie en puppycoaching.

Wilt u hulp bij het opvoeden van uw pup? Probleemgedrag in de toekomst voorkomen?

Laat ons U helpen .

Wij zijn Guy en Christina,  Hondenspecialisten met jarenlange ervaring.
Een Hondenspecialist is behalve gedragstherapeut tevens puppycoach. Dagelijks adviseren wij hondenbezitters hoe zij het probleemgedrag van hun hond kunnen ombuigen naar gewenst gedrag en begeleiden wij mensen tijdens de opvoeding van de pup om gedragsproblemen te voorkomen. Geen standaard trainingen maar altijd aangepast op ieder individu, de hondenbezitter(s) maar ook de hond(en).  
Wij zijn beiden lid  van diverse Verenigingen van Hondenspecialisten en member van de I.A.C.P.
(International Association of Canine Professionals).
 

Gedragstherapie


In de dagelijkse omgang met honden en hun eigenaren stellen wij helaas vast dat de huidige standaard hondentrainingen in de meeste gevallen niet voldoende te bieden hebben voor mensen die in het bezit zijn van een probleemhond. Zij blijven met het gedragsprobleem zitten met alle gevolgen van dien.
De aard van de gedragsproblemen bij honden die wij tijdens ons werk tegenkomen zijn uiteenlopend van agressief gedrag, niet alleen thuis kunnen zijn, bang en onzeker, onzindelijkheid tot ongehoorzaamheid. In een consult bij u thuis bespreken wij, na een gedegen en uitgebreide analyse, een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Meer informatie over een consult? Kom vrijblijvend langs voor een gesprek na telefonische afspraak .

Puppycursus

Naast het analyseren en oplossen van probleemgedrag bij honden, houden wij ons dagelijks bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Wij doen dit niet met het geven van een gewone puppy-training, maar met een puppycursus geheel privé. Kortom; wij zijn  uw puppycoach!
Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van probleemgedrag voorkomt. De eerste les is bij u thuis, de praktijklessen zijn naar keuze in Maastricht of Lanaken. Meer informatie over de puppycursus ? Bel ons 003289712175

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now